Blogi päättyy

30.5.2017

Pin This

En tahdo tehdä vetistelytekstiä enkä muistella menneitä. Bloggaaminen oli pitkään parasta bestiä, mutta sitten ei enää ollutkaan. Aika mennä eteenpäin, tai ainakin jättää tämä ahdistavaksi käynyt riippakivi-tyhjäruutu-ikuinen-bloggaajablokki taakse. Lopetan blogini. Jätän viikoksi-pariksi vielä nykyiset tekstit näkyviin (lähinnä jos haluatte ottaa reseptejä talteen), ja sitten piilotan koko sivuston.

En osaa vielä sanoa, jääkö bloggaamista ikävä. Tai lukijoita, feedbäkkiä tekemisistäni ja kullanarvoisia vinkkejä. Todennäköisesti kyllä, mutta sen vasta aika näyttää. Ja sitten mietitään asiaa uudestaan.

Haluan kiittää kaikkia lukijoitani. Oikein kovasti ja suurella sydämellä. Ei tämä olisi ollut samanlainen jokerimatka ilman vastaanottavaa osapuolta. Kiitos siis <3

Jatkan Vegetuutti-hommia Youtuben puolella, ottakaa se haltuun jos ei vielä ole. Pidän Facebookissa Demi Aulos-sivun kaikenlaiselle sälälle pyhitettynä: päivitän sinne toilailuja, kuvia ja videoita aina silloin tällöin. Instagramista löydyn nimellä demiaulos. Myös sähköpostitse minut tavoittaa, jos tulee jotain erikoista mieleen, demi.aulos at gmail.com.

Aurinkoa ja rakkautta!


9 kommenttia:

 1. Minua kauhistuttaa, että lopetat blogisi. Kauhistuttaa siksi, että olen samanikäinen ja seurannut sinua teiniäiti-ajoista lähtien. Elin silloin elämäni parasta aikaa, ja olen jäänyt jumiin siihen. Kauhistuttaa, että viimeinen asia joka siitä ajasta on, loppuu nyt :D elämä on koetellut viime vuosina, ja tuntuu hurjalta, että siinä ajassa mitä olen sinua seurannut olet suorittanut kaksoistutkinnon, hakenut yliopistoon ja kasvattanut lapsen. Itse en edes tiedä mitä haluaisin tehdä "isona". :D joskus mietin, että jos tunnettaisiin, oltaisiin varmasti kavereita :D kaikkea hyvää sulle jatkoon ja toivotaan yliopistopaikkaa! :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos näistä vuosista ja kaikkea hyvää!

  VastaaPoista
 3. Kaikkea hyvää sulle :)

  VastaaPoista
 4. Voiei!! Kaikkien muiden blogien lukeminen on vuosien kuluessa jääny, mutta tätä oon kyllä jaksanu lukea lähes alusta asti. On ollu ihana seurata Viiman kasvua ja sun kertomuksia. Vaikutat huikeelta ihmiseltä jatka samaan malliin! Onneks sua voi vielä muista paikoista seurailla:)

  ps. se vielä et sun avulla löysin sipsikaljavegaanit, kiitos siitä!

  Kaikkea hyvää sulle ja viimalle!

  VastaaPoista
 5. Kaikkea hyvää jatkoon sinulle ja Viimalle. Aikoinaan teiniäitiohjelman kautta olen eksynyt lukijaksi, joten aika kauan on jo mukana roikuttu ja kaikista postauksistasi nautittu. Niitä kyllä tulee ikävä. Tsemppiä tulevaan ❤

  VastaaPoista
 6. niinhän se elämä menee, pakko jättää jotain välillä pois et uudet ovet voi avautua. tää on ollu ihan paras blogi, kiitti siitä! ja tsemii jatkoon :)

  VastaaPoista
 7. hmm mäkin tulin tänne yhes hullussa stoorissas ja luulin sua yheks ku tänne sydän vei sillon josksu pari vuotta sitten et mennään tonne ja jotenkin tul isellanen et vaau mikä nainen. taisin jopa kellon alle pyytää treffeille het ku näin :D toi on totta et itekkin ottan stressii kirjoituksista ja sit jättäny kirjoittamatta ja kasvanut tunne möykyt ja tullut jännitykset siitä mitä sanoo ja rentous häviää. toki sekin aika kannattaa jos skulee mennä keskittyyä niihin juttuihin sielläkin tulee paljon kirjoittelua ja mitä mieleen tulee ite veti vähän tän kevään rima paukkuen koulussa eikä ollut täyttä keksittymistä kun etti liikaa sitä sivu sälää. keep the fokus on siinä kaikkea hyvää sulle. kiitos mysteereistä mit ätahatta tai tarkotuksella veti syvälle ja selalset strooit on aina sekopäisyydessäänkin kivoi kuhan ei ihan lähe ulko avaruuteen

  VastaaPoista